Counting the BIG DAY!

Saturday, August 22, 2009

Wedding Shots

Wow last post 2nd august? Lamenyaa blog ni mendiamkan diri. hehe.. Dah lebih dari 2 minggu rupanya. Iyee~ ini adalah result dari campuran of malas+super busy. Tapi not busy with the preparation laa.. itu mmg super slow..huhuhu

Ramadhan is here again, sgt dapat rasakan hari-hari weekendku akan duduk di rumah dan mengadap pc je (tapi strimik sgt ngongeng, sungguh sakit jiwa!). Aktiviti keluar di waktu weekend perlu dihadkan termasuk berdating.. my mum xberapa suka. :(

Anyway been surfing around for something diy tapi termelencong pulak tgk wedding photog. hehe..

Here's some beautiful shots i've found.. luv it! Bukan saja lawa tp nampak the pic natural and the newly weds looks sooooo happy~ Look at their face, nampak begitu bahagia kan?? I want shots like this!! Beaming in happiness.. :)



source here


source here

Ini pulak gamba intimate.... suka!

source here


Gamba-gamba ni plak aku tak berapa suka (tp mungkin org len suka, ikot citarasa masing-masing la kan?). For me memang la the pics are beautiful tapi they look so posey, terlalu dibuat-buat. Bagi aku, aku nak gamba yg menampakkan kebahagian hari istimewa kami berdua. Iyaa ini gamba kawin ye, bukan gamba model utk majalah fesyenn....! ;)






sorry.. sources xberapa ingat

pssttt... tapi ada juga aku rasa macam mana pun mesti TERRpose jugak bile amek gamba outdoor nanti..hohohoohoho

7 comments:

  1. sebenarnye saya suka jugak shots mcm fashion model tu. hihihi... nak jadik model x dpt. jadik model utk wedding day sendiri jela nanti. huhu. ;p

    ReplyDelete
  2. u xnak pose mcm nmpak plastik/ model..hurm better practice from now utk posing natural ;p

    ReplyDelete
  3. wah..nice shoot semua..harus pratikkan depan cermin nih.. time bertunang, photog tegur saya tak pandai pose..but en.tunang pulak diberi pujian pandai action dpn kamera.. hehe

    ReplyDelete
  4. elly anaille: checkout this link, http://greenweddingshoes.blogspot.com/ mcm2 pose ada..mmg nmpk so modely tp masih nmpk natural..sgt suka! ;)

    anonymous + miss shareeda: tu lerr kena practice more dpan cermin laah! nanti kang gamba smua sepesenn jek..huhu tamau laa.

    ReplyDelete
  5. jasmine..u aritu amek pakej ek?tmasuk make up u dpt bape ek..leh share ngn i x?hehe...
    klu nk gatu kt maik pun blh..
    mizzdonut@yahoo.com

    ReplyDelete
  6. ati (plaquer at gmail.com)September 6, 2009 at 3:19 AM

    Hi there,

    Got some questions to ask.
    Can I please have your email add?
    Thanks! :D

    ReplyDelete
  7. nona: i dah email u. :)

    ati: yeap..question ape? nway my email add is jasminehok@yahoo.com

    ReplyDelete