Counting the BIG DAY!

Saturday, July 4, 2009

Hantaran Perfume

Suka suka suka..saya sangat suka. hehehehhehe

When people asked me wat perfume i wanna get for my hantaran. I'll straight away say I want Christian Dior J'adore! Yaaa i know its been a while already(sgt!!), the perfume was launched back in 1999..but the scent tu xboleh lawan la..Every perfume lovers should have a bottle of this.

Actually back in April or May we saw a gift set of the perfume with a makeup box. Perfume tu toksah ckp la mmg dah lame sgt aim dr dahulu kala but the box tu aduhai......lawa teramat. N bila nk cari blk dah xde plak....*sighed*

Yela takkan ritu nk beli dh. We haven't got engaged yet at dat time n now its almost impossible to get j'adore's gift set. Punye round with mr fiance, almost all the shopping complex pun tarak! huhuhuhhuhu

So when i saw dat Dior was having a promotion in south court of Midvalley, aduh mana boleh lepas. I straight away asked the promoter, and he said 'sorry la dikk gift set dior ni ada time valentine, mother's day and christmas jeeee..' dia sambung lagi 'tapi~.......kami ada promotion skarang ni, kalau u beli perfume dior kann, u tambah skettttt je kami kasik sekali ngan skincare kit, body lotion, small lipstick, a makeup purse ngan free make over. Harga dia RM*** je tau. Rugi kalau tak amek'. (The price can't be disclosed due tu nanti org ckp belagak pulak. hehe)

I pandang encik tunang dengan muka sedeh coz its out of our budget. Dia pandang balik 'Beli jela..good deal tu, try byk perfume pun asek nak jadore jee. Beli jelaaa' hihihihihi.. u dunno how my face lighted up. Sangat berseri-seri u know~~.. J'adore j'adore! ;b

source here


Anyway for him lak, we bought Paco Rabanne 1 Million. Its one of the top seller perfume. Byk counter perfume we went xde stock for the 100ml. There's only the 50ml bottle. Luckily Jusco baru amek stock baru, ape lagi sambar la satu! hehehehe..the smell is sweetly sexy. Luv it on him! And the bottle sungguh lawa, sgt sesuai as hantaran. Nampak sungguh mahal.....tapi mmg boleh tahan jugak laa harganye ;)

source here

No comments:

Post a Comment

Post a Comment