Counting the BIG DAY!

Sunday, January 10, 2010

I'm officially his!

Alhamdulillah dengan sekali lafaz (lancar dan pantas!!) I am a wife to Mr Mohamad Farid now.

Official photog belum dapat lagi tapi macam pengantin-pengantin lain la, you definately feel like a celebrity on dat day. Shots kiri-kanan-depan-belakang-atas-bawah laa! Dari segala penjuru melayang! hehehhehehee ;b

So heres are some of the pics...

walking to the UPM mosque with nikah jitters ;b



the ceremony


alhamdulillah..im his :)


sarung cincin


compilation of the nikah pics


with mama dearie and lil sis


with the hantarans



bride receptions pic coming up soon!! ;)

psst.... eein thanks a lot for the pics..luving it so dearly! siap edit lagi tu!! :))

9 comments:

  1. Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


      Delete
  2. kamu kakak nurruzzana ke? hari tu ada pasang khemah ungu pink kat depan rumah tu ke?

    ReplyDelete
  3. min: yurp! dah nmpak ur toncet.. heee.. comey! congrats dear!!

    ReplyDelete
  4. hidden.wing, thalhazlin, hanim : thanks uols!! :))

    mushy shizzy gina: ehh macam ku kenal..hehehe..thanks intan! ;b

    xora: yeapp..kakak zanna..aah kemah purple pink tu kenduri sy la ;)

    ReplyDelete
  5. uhhh makcekkk sempat makcek update blog ye..teruskan mengupdateeee..uhuhuh..

    nway xora sapekah anda?? siap tulis name penoh nurruzzana lae..apepun salah ye ejaaan nameku itu ienye patut nur ruzanna uhuhuh =p

    ReplyDelete
  6. jasmine...hehe, lambatnye aku nk wish kt cni, but CONGRATULATION..suke tgk ko nyer pelamin and meja mkn beradab tu..n u looked pretty, too :)

    ReplyDelete