Counting the BIG DAY!

Monday, December 28, 2009

OMG..its 4 days to go!!

Uhh..terasa mcm2 benda lagi xsettle. Agenda is full. Tomorrow afternoon, pick up my nikah outfit (sent for a simple beading last month). Afterwork, out with the girls to buy some *ehem ehem wink wink ;b*. Tuesday afterwork, going off to KLCC with frens from office for a hair-style change. Wednesday morning(wheee~ dah stat cuti!!), off to my old office in Cyber to personally-pass my wed invitation. Yes i do stay in contact with my old colleague and bosses there. Dat evening, try out and pick up my reception dress for both my side n his. Ohh harapnya smua ok.......amin~ And dat night nak pakai inai dah..tapi inai segara..mydin mari..hehehehhe

Anyway masih ada a few cards lagi dlm tangan xpass-pass..byk invite melalui mulut n facebook..haishh bila laaa aku nk pass kad-kad ni...huuhhuhuhu..


my wedding card....

ordered from lh-creative


Anyway this square card cost me 80 cent per piece with his are in red.. ikut theme maaa....hehehehe. Hmm..org slalu xcukup-cukup kad, siap tambah order...but mine still byk laa..xtau nk kasik sape dah..huhu..they gave quite a number of extra free cards!

Ohh ohh, i went for a 3 hours spa treat today~~ hehe. @ Suria Embun in Presint 15, Putrajaya. Recommended as price are very reasonable. Took the promotion package which consist of body massage, body scrub and tangas. Then add-on the milk bath. Total all RM153 only! Overall treatments, service, place and ambience are good. (oh please do not compare with those high-class spa place..tmpt2 tu mmg tersgt lawa..sbb tu la u bayar mahallll) Cuma their bath-tub are a bit small for my size. I'm 160++cm. Tak dapat ku merendamkan seluruh tubuhku....dan treatment mandi dia pun agak kureng skett. You kena scrub dan mandi urself. Tapi overall masih direcommend :)

9 comments:

  1. congrat2... sanagt berdebar2 + x sbar kan?
    harap semua nyaa berjalan dgn lancar k..
    aminnnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI


      Delete
  2. all the best and congrats on yr upcoming wedding :)

    ReplyDelete
  3. OMG!selama nie aku duk baca blog ni(mmg suke blog2 org nk kawen2 nie haha)xtau pun owner sape..till 2day aku terbaca profile ko Jasmine serdang, msia..then tgk pic..jasmine!!wahaha gile lawak!uuuu xlame lg je..jumpe di kenduri ko nnt insyaAllah..congrats!!=D

    ReplyDelete
  4. congrats in advance min, welcome to the club

    ReplyDelete
  5. thanks guys!! tuler mmg sgt berdebar-debar..ONE more day to go tuu! huhuhuh..harap smuanya berjalan lancar la...amin~~

    yayiee...lor yekee..hahaha..tuler tgn gatal nk buat wedding blog gak, tp updatenya slow lerr! haha ..oraitt see you this saturday! take care :)

    ReplyDelete